En ode till stouten.
Genom att brygga expresso och tillsätta till ölet utvinns hela kaffets
karaktär och kompletterar ölets rostade chokladtoner på ett utsökt sätt.
Rwanda Gatsinga
har djup sötma, makalöst komplexa, levande aromer av färska frukter, grönsaker och kryddigt eneträ.
Kroppen är medelfyllig och munkänslan mjukt krämig
samtidigt som eftersmaken spritter av lätta citrussyror.
Nils Oskar Coffee Stout.
Rwanda Gatsinga
har djup sötma, makalöst komplexa, levande aromer av färska frukter, grönsaker och kryddigt eneträ.
Kroppen är medelfyllig och munkänslan mjukt krämig
samtidigt som eftersmaken spritter av lätta citrussyror.
Nils Oskar Coffee Stout.
Kommentarer
Postat av: Vanheden
Eneträ?! Beskriv Eneträ så ska jag ge det en chans. Låter torrt. Men den djupa sötman balanserar säkert. jag är hoppfull.
Postat av: Jess
Expresso? Är det kaffe med expressen till??
Postat av: »Eda«
Säkert nåt hippt namn för snabbkaffe :D Nathalie är ju storstads brud nu, borde väl du veta :Þ
Trackback